bildregn
(från kryssningen)
3-rätters, jag åt veganvarianten (mest för att slippa renskavsmoussen som ingick i förrätten annars);
Långgrillad zucchini i rökmarinerad rostad vitlök, vit böncrème grovkornig senap, picklad rödlök, rostat vallmofrö
Varmrätt: Frasig kikärtspani med dill och spiskummin Cote d’Or-sås och Pommes Pavé, krämig bracciasallad
Efterrätt; chokladcrème, cashewnötter, torkad hallonpuré, halloncrisp
Sett i backspegeln skulle jag nog ändå valt fisken (pocherad rödtunga vitvinssås, svartkålscrème, löjrom,
friterad mandelpotatis, svartkålschips) från den vanliga 3-rätters menyn och helt enkelt struntat i att äta förrätten... Detta var okej men inget jag skulle välja igen (jag är inte jätteförjust i helt vaganskt.. det räcker bra med halvvegetariskt).
friterad mandelpotatis, svartkålschips) från den vanliga 3-rätters menyn och helt enkelt struntat i att äta förrätten... Detta var okej men inget jag skulle välja igen (jag är inte jätteförjust i helt vaganskt.. det räcker bra med halvvegetariskt).
P's tallrikar såg ut så här;
Rökt rensteksmousse rosmarin- och enbärssyrad lök, färsk pepparrot, lättsockrade lingon, kavringssmulor
Oxfilé, örtagårdskräm, rödvinssky, rostad potatis, schalottenlök, persilja
Crème Caramel
Fika (mer danskt haha! - ni fattar om ni läser förra inlägget tror jag)
...och lunch; Birkas veganburgare dijonnaise, mixsallad, saltgurka, karamelliserad rödlök, sötpotatispommes (+ lökringar)
(nä jag räknade inte kalorier denna kryssning... fast det gör jag ju inte annars heller... ;))
Vy från hyttfönster (och lite annat)