frulle
Hotellfrukostbuffé-inspirerad frukost idag. Naturell yoghurt med superflingor, rostade kokosflakes, linfrön och bananchips. Så. Jäkla. Gott.

Jag äter ju allra helst vitt bröd (mmm... fralla... rostbröd... lantbröd... polarkaka...baguette... skogaholmslimpa) - men min mage mår inte riktigt bra av det. Eller jo, själva magen mår bra (den mår in fact toppen - och genererar ungeför NOLL halsbränna), men sen ser den också ut som en deg.. så jag försöker alternera lite. Och just nu är detta (som jag åt ungefär varje dag i Köpenhamn) en riktig höjdare. Mums!
Yoghurt-baserade frukostar hade jag kunnat leva på! Här kommer bästa tipsen från en som provat allt:
-alltid naturell yoghurt
-bär till (alla typer funkar)
-egengjord granola kryddad med kanel (googla recept, finns mängder av varianter)
-toppa med salta cashewnötter
När en vill variera frukosten är chiapudding (gjord på kokosmjölk och naturell yoghurt) toppad med bär eller banan+kanel en god ersättare.