frulle

Hotellfrukostbuffé-inspirerad frukost idag. Naturell yoghurt med superflingor, rostade kokosflakes, linfrön och bananchips. Så. Jäkla. Gott. 
Jag äter ju allra helst vitt bröd (mmm... fralla... rostbröd... lantbröd... polarkaka...baguette... skogaholmslimpa) - men min mage mår inte riktigt bra av det. Eller jo, själva magen mår bra (den mår in fact toppen - och genererar ungeför NOLL halsbränna), men sen ser den också ut som en deg.. så jag försöker alternera lite. Och just nu är detta (som jag åt ungefär varje dag i Köpenhamn) en riktig höjdare. Mums!
En Anna:

Yoghurt-baserade frukostar hade jag kunnat leva på! Här kommer bästa tipsen från en som provat allt:

-alltid naturell yoghurt
-bär till (alla typer funkar)
-egengjord granola kryddad med kanel (googla recept, finns mängder av varianter)
-toppa med salta cashewnötter

När en vill variera frukosten är chiapudding (gjord på kokosmjölk och naturell yoghurt) toppad med bär eller banan+kanel en god ersättare.

Svar: Tack för tipsen! Chiapudding var länge sen jag åt nu, det måste jag snart göra igen. Undrar om man kan göra den på Oatlys iKaffe? Borde ju funka, ska prova det. Salta cashewnötter lät jättegott, ska jag också testa. :)
Kattis

Anonym:

Aldrig provat men det borde ju funka! Berätta gärna hur det blev sen :) smoothie bowl är också 👌🏻 till frukost! Här är en god http://mittkok.expressen.se/recept/smoothie-bowl/ men finns massa olika som är läckra!

Svar: Åh, låter jättegott, ska jag också försöka prova någon dag. :)
Kattis

Kommentera inlägget här: