snabbmatstips

Tips på god och snabb mat (ja, halvfabrikat, men bättre än en macka tänker jag) har ni här: 
 
De toscanska biffarna från Hälsans Kök (finns i frysdisken) tar ca 20 minuter att värma i ugnen men de är synnerligen välsmakande (grejer med ost i gillar man ju). Dessa kan man till exempel - som jag gjorde idag till lunch -  äta tillsammans med lite keso, tomat (och svartpeppar), babyspenat och pumpakärnor. Gott. 
 
För tips nummer två - supersnabba matiga soppan - behöver man Keldas tomatsoppa, snabbmakaroner och mozzarella. Möjligen också lite oregano eller pizzakrydda eller så. Du kokar makaronerna i soppan bara, hur enkelt som helst och sen river du lite (eller mycket - tycke och smak!) mozzarella över hela härligheten. Ser kanske inte jättehärligt ut (förlåt för helt kass bild) men var faktiskt riktigt smarrigt. Vill man så kan man (som jag komplettera) med ett par knäckemackor (så blir det en matlåda också). 
 
 
 
Kommentera inlägget här: